kultura dwudziestolecia miedzywojennego

kultura dwudziestolecia miedzywojennego

Sie 25

kultura dwudziestolecia miedzywojennego

5 porad dla rozwijającego zastaw Klienta

Jeżeli poważnie myślisz o doświadczenia Twojego klienta na swojej stronie internetowej, i chcemy zapewnić im bezprecedensowy poziom usług, co naprawdę trzeba opracować zastaw klientów. Zastaw ten jest pisemne wytyczne dokładnie, że jest to, że klienci mogą oczekiwać od ciebie, gdy są one prowadzenia działalności gospodarczej z tobą. Wykonane prawidłowo, będą przekazywać swoją filozofię obsługi klienta dla swoich klientów.

Wiele osób ma problemy z uzyskaniem zaczęło się, gdy umieszczenie ich pierwszy zastaw klienta razem, więc mam umieścić moje top 5 wskazówek do tworzenia jednego razem tu dla Ciebie.

1. Zacznij od odpowiedzi na podstawowe pytania o swoich prawdziwych uczuć o swoich klientów

* Czy wiesz, że twoi klienci i mówić z regularnie, czy też je głównie anonimowych osób, które robią interesy z?

* Jak krytyczny jest powtórzenie biznesu do swojej pracy?

kultura dwudziestolecia miedzywojennego

* Jak ważne jest, aby każdy klient firmy?

* Czy będą robić wszystko, aby utrzymać klientów zadowolony?

* Czy jest coś, czego nie są w stanie zrobić dla swoich klientów?

2. Outline specyfika, w jaki sposób komunikować się z klientami na codzień

W jaki sposób klienci mogli skontaktować się z Tobą, kiedy trzeba?

* Będziesz mieć pojazd, w którym klienci mogą być przekazane w ciągu 24 godzin dziennie, takich jak e-mail lub numer bezpłatny linii telefonicznej?

kultura dwudziestolecia miedzywojennego

* Czy stanowić sposób dla nich skontaktuje się z Tobą w ciągu zaledwie godzin pracy?

* Czy można oczekiwać klienci kontakt z Tobą tylko za pośrednictwem poczty?

Trzeba także do przedstawienia w jaki sposób klienci mogą spodziewać się odpowiedzi:

* Przy określonym czasie po email Twojego klienta jest odbierany ?

* Bezpośrednio za pośrednictwem poczty elektronicznej? Przez telefon? Pocztą?

3. Zarys co robisz, że jest wyjątkowy

Artykuł napisany przez: